top of page

Minden, ami digitális

Évtizedes tapasztalat

FLOW PR digitális divíziójaként az ENGINY évtizedes nagyvállalati kommunikációs tapasztalattal a háta mögött indult útjára 2016-ban a cégcsoporton belül. Ügyfeleink számára teljeskörű kommunikációs szolgáltatásokat biztosítunk Magyarországon és a régióban egyaránt. 


 

Digitális szolgáltatások

Annak érdekében, hogy meglévő és jövőbeli ügyfeleink még magasabb színvonalú szolgálgatást vehessenek igénybe mobilalkamzás- és honlapfejlesztéseiket, közösségi média tartalom- és közösségmanagementjeiket önálló vállalati egységbe szerveztük - a kommunikáció ezen speciális területeit szakértőként ismerő alkalmazottak bevonásával.

Teljeskörű ügyfélkiszolgálás

Legyen szó sajátmárkás felületek fejlesztéséről, tartalomgenerálásról, influencerek bevonásáról vagy akár hirdetésvásárlásról és -gyártásról - a FLOW PR 360°-os kommunikációs szolgáltatásaihoz hasonlóan az ENGINY is minden elképzelhető digitális kommunikációs feladat ellátására, a tartalmak rutinszerű, mégis személyre szabott és egyedi előáálítására specializálódott, hogy az Ön márkája is az első között, a versenytársakat megelőzve tudja alkamazni a legújabb digitális kommunikációs eszközöket.

bottom of page